Våra rum

Våra rum

 

Lägenheten
Er gamla släkting Bertil Söderqvist har avlidit och lämnat efter sig sin lägenhet full med prylar och föremål. Det sägs att han har gömt undan en stor förmögenhet men att den gömts väl. Ni har en timme på er att söka efter förmögenheten, innan flyttfirman tömmer lägenheten. Hinner ni hitta förmögenheten innan det är försent?

Anpassat för 3-6 spelare.

Kajutan
Den ökända piraten Kapten Rödskägg och hans besättning har länge härjat på de sju haven och lyckats hålla sig undan från lagen. En stor summa pengar har lovats ut till den eller de som lyckas stoppa dem, och nu har ni chansen!  Ni har fri tillgång till piraternas skepp under en timme för att försöka hitta piratskatten som bevis. Men bäst att skynda sig innan piraterna är tillbaka...!

Anpassat för 3-6 spelare.

Gravkammaren
Ni är på en guidad tur i Egyptens pyramider när ni plötsligt hamnar på efterkälken.. Vilket håll gick resten av gruppen? Nu måste ni slå era kloka huvuden ihop för att lyckas hitta vägen ut igen. Kommer ni att hinna innan syret tar slut..? 

Gravkammaren är vårat svåraste rum men går att anpassa till en lättare variant. Säg till att ni vill ha den lättare varianten på plats så ordnar vi det. Anpassat för 3-6 spelare.